location_on Младост 1, бл. 26, София
access_time Пон. - Нед.: 10:00ч. - 21:30ч.
Телефони за поръчки:
Телефони за поръчки
0898 730 977
02/416 87 67

Условия за доставка

Условия за доставка на стоки

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на град София и изключително в районите, посочени от Търговеца в интерфейса на уебсайта, а именно следните райони: ж.к. Младост, ж.к. Дружба, ж.к. Изток, ж.к. Яворов, ж.к. Полигона, ж.к. Мусагеница, ж.к. Дианабад, ж.к. Слатина. Ако е налице противоречие между текста на настоящия документ и наличната на уебсайта информация относно районите и правилата за доставка, с предимство следва да се прилага информацията, посочена на уебсайта.

Разходите по доставката са за сметка на Потребителя. Търговецът запазва правото си да предостави промоционални условия, в рамките на които да поеме за своя сметка разходите по доставка. 

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя. Доставката на стока се извършва в рамките на 30 до 120 минути, считано от момента на извършване на поръчка от страна на потребителя.

Обработването на поръчките включва предаването им на куриерска фирма, която да извърши доставката. 

В случай че поръчаната от потребителя стока не е налична, обработването на поръчката може да се забави повече от предвидения по-горе срок, за което Търговецът следва да уведоми потребителя по телефон или писмено. При такава хипотеза на потребителя се дава друг срок за доставка и възможност да се откаже от договора или да се съгласи с условията за доставка.

Поръчаните стоки се доставят срещу подпис. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.