Запечени картофи

 

ЗАПЕЧЕНИ КАРТОФИ

Паларе

Картофи с кашкавал, шунка, царевица, сметана

370гр.5,60 лв.

Пало

Картофи с кашкавал, пиле, топено сирене, сметана

370гр.5,70 лв.

Пители

Картофи с кашкавал, бекон, лук, сметана

370гр.5,60 лв.

Портофино

Картофи с кашкавал, царевица, гъби, пресни чушки, сметана

370гр.5,70 лв.

Карозо

Картофи с кашкавал, сирене, домат

370гр.5,40 лв.

Коголето

Картофи с кашкавал, синьо сирене и сметана

350гр.6,10 лв.

Арезо

Картофи с кашкавал, луканка, кисели краставици и сметана

370гр.6,10 лв.