Пилешки хапки

Пилешки хапки

Пилешки хапки със сусам

230гр.6,00 лв.

Пилешки хапки от бяло месо

230гр.6,50 лв.

Пилешки пръчици със сусам

230гр.6,30 лв.

Пилешки пръчици с корнфлейкс

230гр.6,30 лв.

Кашкавалени хапки

230гр.7,10 лв.

Хапки със сирене

230гр.6,00 лв.